НовиниЧеркащинаНаклеп на Баштана: Радикальна партія офіційно зреагувала на бійку...

Наклеп на Баштана: Радикальна партія офіційно зреагувала на бійку в Христинівці

-

- Advertisment -

Обласна територіальна організація "Радикальної партії Олега Ляшка" висловила свою позицію щодо інциденту, який стався 8 червня у Христинівці під час проведення етнофестивалю "Гроно Калини".

Нагадаємо, депутата-"радикала" Олега Баштана звинуватили у побитті сімейної пари. За словами очевидців, Баштан із друзями влаштував застілля посеред парку. Тим часом пара, яка відпочивала поруч, зафільмувала гучне застілля. Опісля розпочалася сутичка, під час якої проти жінки застосували фізичну силу, аби перешкодити зйомці.

Як інформує обласна організація Радикальної партії, дійсно, після завершення заходу, в якому взяли участь 2000 дітей з багатьох районів Черкаської області, невідомі особи навмисно спровокували конфлікт з організаторами та волонтерами фестивалю. При цьому ініціатори конфлікту розпочали бійку, нанесли тілесні ушкодження жінкам, грубо порушили громадський порядок. Найбільш прикрим є той факт, що в результаті конфлікту постраждали жінки та учасники АТО, котрі їх захищали.

Відомо, що наразі дружина Олега Баштана перебуває в лікарні після хірургічного втручання внаслідок подвійного перелому щелепи.

"Поширений в мережі інтернет відеозапис інциденту має явні ознаки монтажу і розрахований  в тенденційний спосіб дискредитувати депутата черкаської обласної ради Баштана О. В. нівелювати проведений дитячий етнофестиваль", – йдеться в офіційній заяві.

Черкаська територіальна організація політичної партії "Радикальної партії Олега Ляшка" категорично засуджує будь-які провокацій і ганебні вчинки, тож сподівається, що правоохоронній органи проведуть об’єктивне і неупереджене розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за фактом бійки в парку на Черкащині відкрили кримінальне провадження.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Міграційна служба виявила двох нелегалів із США у Черкасах

Міграційники виявили двох нелегалів із США у Черкасах і прийняли рішення про їхнє повернення додому. Про це повідомляють на...

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x