додому Новини Черкащина Найняв кілера з Харкова: подробиці про замах на вбивство заможної черкащанки (ФОТО,...

Найняв кілера з Харкова: подробиці про замах на вбивство заможної черкащанки (ФОТО, ВІДЕО)

0

12 вересня у Черкасах затримали 26-річного чоловіка, який планував убити знайому 45-річну жінку, щоб заволодіти майном потерпілої. Харківська поліція запобігла скоєнню цього злочину.

Як розповів начальник відділу прокуратури Харківської області Ігор Чуб, підозрюваному інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 2, 3 ст.27, п. 6,12 ч.2 ст. 115 КК України (організація і виконання замаху на умисне вбивство з  корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб).

Як з’ясувалося, слідством, підозрюваний – житель Черкас, юрист за освітою – планував убити знайому 45-річну жінку, щоб заволодіти майном потерпілої. Потенційна жертва працювала дантистом і мала власний стоматологічний бізнес. Підозрюваний познайомився з нею після того, як його родичі звернулися до жінки за медичними послугами.

За попередніми даними, чоловік через інтернет підшукав собі у спільники харків’янина, який мав стати безпосереднім виконавцем злочину. Жертву зловмисник збирався зв’язати та випитати у неї, де вона ховає заощадження і який пін-код у її банківської картки. Після цього знайдений через мережу кілер мав розправитися з жінкою.

Підозрюваного затримали безпосередньо у квартирі ймовірної жертви. У нього вилучено речові докази – бахіли, медичні рукавички, пневматичну зброю, скотч та пластикові хомути.

Наразі досудове розслідування триває. Максимальна санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині судитимуть чоловіка, який на кладовищі убив свою співмешканку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version