НовиниЧеркащинаНаймолодших черкащан та їх батьків запрошують на парад візочків...

Наймолодших черкащан та їх батьків запрошують на парад візочків "Бебі-бум" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Вже стало доброю традицією щороку в Черкасах проводити парад візочків та іншого дитячого транспорту "Бебі-бум", який із захватом сприймають і підтримують як його учасники (які докладають чимало фантазії, аби створити унікальні образи), так і численні глядачі, які отримують безліч позитивних емоцій від цього яскравого дійства. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Цього року парад дитячих візочків стартує 24 серпня о 9.30 від площі поряд зі школою №17 (на вул. Хрещатик) і пройде цією ж вулицею до скверу за обласною радою, де буде визначено переможців та нагородження учасників. Тоді як для всіх присутніх організатори готують цікаву ігрову програму та концерт.

Відзначимо, що нинішнього року журі оцінюватиме учасників параду візочків та іншого дитячого транспорту за такими номінаціями: "Веселий козак", "Яскрава україночка", "У світі казок", "Вухаті та хвостаті", "Творча черкаська родина", "Я люблю природу", "Чарівна велосипедистка", "Крутий велосипедист", "Крута тачка", "Всі професії важливі", "Креативна парочка", "Моя фантазія".

Тож задекоруйте свій транспорт і приїжджайте.

Для участі у параді потрібно яскраво оформити будь-який дитячий транспорт (дитячий або іграшковий візочок, велосипед тощо), цікаво одягнути свою малечу, прийти 24 серпня о 9.30 на площу поблизу загальноосвітньої школи №17 (вул. Хрещатик).

Запрошуємо учасників та глядачів долучись до параду візочків та іншого дитячого транспорту "Бебі-бум", отримавши феєрверк радісних емоцій та позитиву.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані готуються до святкування Рош-га-Шана.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x