НовиниНаймолодший сільський голова Черкащини заспівав на "Х-факторі"

Наймолодший сільський голова Черкащини заспівав на "Х-факторі"

-

- Advertisment -

Наймолодший сільський голова із Черкащини Артем Кухаренко, який є головою села Подільське Золотоніського району, взяв участь у кастингу всеукраїнського телевізійного талант-шоу "Х-фактор", пише "Прочерк".

Артем Кухаренко вже не вперше намагався підкорити сцену "Х-фактору". Однак минулі спроби закінчувались невдачею на першому етапі – передкастингу. Цьогоріч хлопець зміг потрапити на головну сцену та виступити перед зірковими членами журі. Виконував співак із Черкащини українську пісню.

– Я здійснив свою мрію – виступити перед відомими музикантами, почути їх думку, їх критику. Я про це мріяв ще з дитинства, нарешті досяг свого, – говорить у коментарі "Прочерку" сільський голова.

За словами Артема Кухаренка, на кастингу він мав певні труднощі, адже напередодні захворів ангіною, а тому повноцінно розпорядитись власним голосом було важко.

За правилами проекту, до виходу в ефір конкурсанти не мають права розголошувати подробиці та результати кастингу. Незабаром співочого сільського голову з Черкащини можна буде побачити в ефірі телеканалу "СТБ".

Як повідомляв сайт vikka.ua, перший заступник голови ОДА жнивував на Черкащині.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x