додому Новини Черкащина Найменші "Мавпи" відіграли тур у Києві (ФОТО)

Найменші "Мавпи" відіграли тур у Києві (ФОТО)

0

Найменша команда баскетбольної школи "Черкаських Мавп" провела другий тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. У Києві підопічні Максима Міхельсона і Василя Івлєва зіграли три матчі з командами СДЮШОР-Київ, "Мобі-Тейваз-ДЮСШ" (Бровари) та БК "Переяслав". Причому "Мавпи" їхали на цей тур у статусі непереможних, адже до цього здобули три перемоги. Про це пише прес-служба "Мавп".

Черкаські баскетболісти розпочали тур більш ніж впевнено. "Мавпи-08" не залишили шансів команді із Переяславу (74:24), а потім впевнено розібралися із "Тейвазом" (59:34). Втім в останній грі команда не зуміла втримати переможну ходу, поступившись СДЮШОРу (33:50).

Таким чином, після другого туру ВЮБЛ "Черкаські Мавпи-08" разом із столичним СДЮШОРом ділять першу сходинку у групі центр.

"Це вже був другий тур ВЮБЛ. До цього ми відіграли у Переяславі. Дитячий баскетбол цікавий завжди тим, що від туру до туру команди дуже змінюються, прогресують. Помітна робота тренерів та дітей, яку вони проводять. Діти не по днях, а по годинах ростуть і рухаються вперед, випробовують якісь нові моменти, – каже головний тренер "Черкаських Мавп-08" Максим Міхельсон. – Цей чемпіонат – дуже хороша ініціатива Федерації баскетболу України і, наскільки я знаю, це особисто Михайло Бродський наполіг на тому, щоб проходила ВЮБЛ у цій віковій категорій. Це чудовий експеримент і вже зараз можна сказати, що він вдалий. На диво, у цьому віці діти вже демонструють місцями осмислений і цікавий баскетбол. Про безкомпромісну боротьбу та емоції – годі й говорити".

За результатами двох турів, черкаська команда ділить першу сходинку з командою Києва. Далі буде тур у Черкасах. Всіх уболівальників запрошують прийти і підтримати команду найменшої вікової категорії, яка представляє Черкаси у ВЮБЛ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, юнацький склад "Черкаських Мавп" забезпечив собі перше місце в групі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version