додому Новини Черкащина Найкращих учнів двох шкіл на Черкащині відзначили іменними стипендіями імені І.Ф. Вовка...

Найкращих учнів двох шкіл на Черкащині відзначили іменними стипендіями імені І.Ф. Вовка (ФОТО)

0

У вівторок 29 січня у Золотоніському районі відбулось, вже традиційне, урочисте вручення стипендій імені І.Ф. Вовка кращим учням Новодмитрівської ЗОШ та Благодатнівської ЗОШ  ім. Г.П. Берези. Про це інформує прес-служба народного депутата України Віктора Вовка.

Стипендія імені відомого українського вченого, дипломата і міжнародного службовця ООН, уродженця села Липівське на Золотоніщині Івана Федоровича Вовка заснована для заохочення та допомоги у навчанні кращим учням шкіл, а життєвий шлях іменитого земляка служить чудовим прикладом для наслідування. Адже він пройшов свій тернистий шлях від сільського напівсироти до міжнародного службовця з дипломатичним статусом ООН саме завдяки величезному потягу до знань, прагненню постійно вчитись та розвиватись, величезній цілеспрямованості та працьовитості. Засновник іменної стипендії Віктор Іванович Вовк – син І.Ф. Вовка і сам знаний у світі вчений, громадський діяч та член престижних міжнародних організацій, нині народний депутат України.

Цього року, як і минулого, до шкіл завітала виконати приємну місію депутат Черкаської обласної ради, помічник-консультант народного депутата України, засновника стипендії, – Ірина Бачинська. Також в нагородженні взяв активну участь депутат Черкаської обласної ради від Золотоніщини – Вадим Гайович, який є давнім політичним партнером Віктора Вовка.

Ірина Бачинська передала всім вітання від імені народного депутата Віктора Вовка, привітала стипендіатів з перемогою, побажала учням бути здоровими, сильними, розумними, діловими, з великими планами і мріями.

Вадим Гайович побажав дітям обрати ту стежину по життю, яка буде хоч і тернистою, але приведе до успіху, самореалізації та допоможе відбутися як особистостям і як громадянам. Депутат був щасливий з того як дітки всією школою раділи перемозі своїх друзів по навчанню. "Адже саме з школи починається усвідомлення того, що успіху можна досягати тільки разом – в єдності. І, здається, наші діти це глибоко розуміють і підтримують один одного" – зазначив він звертаючись до школярів.

Зазначимо що переможцями навчання та здобувачами грошової стипендії ім. І. Ф. Вовка та відповідних дипломів стали:

"Кращий учень Новодмитрівської ЗОШ": І місце – Таляр Олександра Олегівна, учениця 9 класу; ІІ місце – Коломієць Вікторія Сергіївна, учениці 10 класу; ІІІ місце – Падалка Іван Андрійович, учень 11 класу;

"Кращий учень Благодатнівської ЗОШ ім. Г.П. Берези": І місце – Шаповал Тетяна Вікторівна, учениця 8-Б класу; ІІ місце – Марченко Вікторія Юріївна, учениці 8-Б класу; ІІІ місце –Кім Злата-Марія, учениця 10 класу.

Гості вітали стипендіатів, закликали учнів школи брати з них приклад, адже тільки завдяки наполегливості в навчанні можна досягти успіху в подальшому житті.

Урочиста лінійка стала справжнім святом для дітей та вчителів Новодмитрівської та Благодатнівської шкіл. Дуже приємно усвідомлювати, що є люди, які піклуються долею наших дітей, допомагають талановитій молоді.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський науковець отримав премію Верховної Ради України.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version