НовиниЧеркащинаНайкращих учнів двох шкіл на Черкащині відзначили іменними стипендіями...

Найкращих учнів двох шкіл на Черкащині відзначили іменними стипендіями імені І.Ф. Вовка (ФОТО)

-

- Advertisment -

У вівторок 29 січня у Золотоніському районі відбулось, вже традиційне, урочисте вручення стипендій імені І.Ф. Вовка кращим учням Новодмитрівської ЗОШ та Благодатнівської ЗОШ  ім. Г.П. Берези. Про це інформує прес-служба народного депутата України Віктора Вовка.

Стипендія імені відомого українського вченого, дипломата і міжнародного службовця ООН, уродженця села Липівське на Золотоніщині Івана Федоровича Вовка заснована для заохочення та допомоги у навчанні кращим учням шкіл, а життєвий шлях іменитого земляка служить чудовим прикладом для наслідування. Адже він пройшов свій тернистий шлях від сільського напівсироти до міжнародного службовця з дипломатичним статусом ООН саме завдяки величезному потягу до знань, прагненню постійно вчитись та розвиватись, величезній цілеспрямованості та працьовитості. Засновник іменної стипендії Віктор Іванович Вовк – син І.Ф. Вовка і сам знаний у світі вчений, громадський діяч та член престижних міжнародних організацій, нині народний депутат України.

Цього року, як і минулого, до шкіл завітала виконати приємну місію депутат Черкаської обласної ради, помічник-консультант народного депутата України, засновника стипендії, – Ірина Бачинська. Також в нагородженні взяв активну участь депутат Черкаської обласної ради від Золотоніщини – Вадим Гайович, який є давнім політичним партнером Віктора Вовка.

Ірина Бачинська передала всім вітання від імені народного депутата Віктора Вовка, привітала стипендіатів з перемогою, побажала учням бути здоровими, сильними, розумними, діловими, з великими планами і мріями.

Вадим Гайович побажав дітям обрати ту стежину по життю, яка буде хоч і тернистою, але приведе до успіху, самореалізації та допоможе відбутися як особистостям і як громадянам. Депутат був щасливий з того як дітки всією школою раділи перемозі своїх друзів по навчанню. "Адже саме з школи починається усвідомлення того, що успіху можна досягати тільки разом – в єдності. І, здається, наші діти це глибоко розуміють і підтримують один одного" – зазначив він звертаючись до школярів.

Зазначимо що переможцями навчання та здобувачами грошової стипендії ім. І. Ф. Вовка та відповідних дипломів стали:

"Кращий учень Новодмитрівської ЗОШ": І місце – Таляр Олександра Олегівна, учениця 9 класу; ІІ місце – Коломієць Вікторія Сергіївна, учениці 10 класу; ІІІ місце – Падалка Іван Андрійович, учень 11 класу;

"Кращий учень Благодатнівської ЗОШ ім. Г.П. Берези": І місце – Шаповал Тетяна Вікторівна, учениця 8-Б класу; ІІ місце – Марченко Вікторія Юріївна, учениці 8-Б класу; ІІІ місце –Кім Злата-Марія, учениця 10 класу.

Гості вітали стипендіатів, закликали учнів школи брати з них приклад, адже тільки завдяки наполегливості в навчанні можна досягти успіху в подальшому житті.

Урочиста лінійка стала справжнім святом для дітей та вчителів Новодмитрівської та Благодатнівської шкіл. Дуже приємно усвідомлювати, що є люди, які піклуються долею наших дітей, допомагають талановитій молоді.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський науковець отримав премію Верховної Ради України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x