НовиниСпортНайкращим спортсменом жовтня на Черкащині став велосипедист (Фото)

Найкращим спортсменом жовтня на Черкащині став велосипедист (Фото)

-

- Advertisment -

На Черкащині традиційно визначили найкращого спортсмена місяця. На це звання у жовтні претендували троє: боксерка Марина Мальована, гімнаст Ілля Ковтун та велосипедист Віталій Новаковський.

За результатами змагань минулого місяця перемогу виборов Віталій Новаковський, інформує пресслужба відділення НОК України в Черкаській області.

Спортсмен та його тренер будуть відзначені нагородою та грошовою премією.

Майстер спорту України Віталій Новаковський протягом жовтня здобув сім нагород та набрав 380 очок. На Відкритому осінньому чемпіонаті України з велосипедного спорту (треку) у Львові Віталій виборов перші місця у категорії «Медісон» та у гонці з вибуттям, друге місце у категорії «Кейрін» та треті місця у груповій гонці та командній гонці з вибуттям. На чемпіонаті України в естафеті з велосипедного спорту (крос) та Кубку України в індивідуальній груповій гонці спортсмен посів другу сходинку в естафеті та в індивідуальній груповій гонці. Його тренер – Віталій Степаненко.

Майстер спорту України Марина Мальована виборола перше місце на Кубку України з боксу серед жінок, що відбувся в місті Харків. Спортсменка перемогла у ваговій категорії 64 кілограми і здобула 50 очок. Тренує її Андрій Мальований.

Майстер спорту України міжнародного класу Ілля Ковтун здобув дві «золоті» нагороди на чемпіонаті України серед юнаків з гімнастики спортивної. Ілля переміг у вправах з командного та особистого багатоборства. Він здобув 50 очок. Тренує спортсмена Ірина Надюк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Лакі Джонс залишає «Черкаські Мавпи».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Золотоноші затримали наркоторговців, які розкладали “закладки”

У місті Золотоноша двоє мешканців Канева розкладали "закладки" з наркотиками. Про це повідомили в пресслужбі поліції Черкаської області. Підозрюваних, чоловіка...

Черкащан попереджають про небезпечні метеорологічні явища

Сьогодні вдень, 29 березня, у Черкаські області та місті Черкаси метеорологи попереджають місцевих мешканців про грози. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x