НовиниЧеркащинаНайбагатша громада під Черкасами залишилася без голови

Найбагатша громада під Черкасами залишилася без голови

-

- Advertisment -

Будищанська громада, що під Черкасами, залишилася без голови. Очільник Будищанської ОТГ Григорій Приходько написав заяву про складання повноважень. Його заяву було задоволено депутатами сільської ради на останній сесії. Про це кореспондентам vikka.ua стало відомо із власних джерел.

На фото – Григорій Приходько

Григорій Приходько очолив Будищанську громаду у 2020 році. З того часу у нього виникали постійні конфлікти із опозиційними депутатами, а також членами виконкому. Опозиція навіть реєструвала на сайті громади петицію про рішення щодо недовіри голові. Проте на голосування депутатів рішення не вийшло.

Заяву Григорія Приходька розглянули на сесії, яка відбулася сьогодні, 7 квітня.

До складу Будищанської громади входить Єлізаветка, Будище, Свидівок, Лозівок, Сокирно, Новоселівка. Більшість із сіл мають виходи до Дніпра. Чимало скандальних питань виникало через передачу земельних ділянок уздовж річки в приватні руки. Будищанська громада вважається однією із найбагатших.

 

У випадку, якщо голова пише заяву про складання повноважень, він не зможе поновитися через суд. На час відсутності голови його повноваження виконує секретар селищної ради.

Нагадаємо, що цього тижня без голови залишилася Шпола. Сергій Кравченко написав заяву про складання повноважень і пішов служити в ЗСУ.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • У Маньківці, що в Черкаській області, відбувся аукціон. На торгах продали Леніна: 5-ти метрову бронзову скульптуру.
  • У Черкасах продають найдорожчу квартиру і найдорожчий будинок. Який вигляд вони мають і де знаходяться? Журналісти сайту vikka.ua проаналізували сайт  ОЛХ. Найдорожча квартира у Черкасах 12,4 млн грн, найдорожчий будинок – 29,6 млн грн.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x