додому Новини Черкащина Найаварійнішу ділянку дороги на Черкащині відремонтували за майже 170 мільйонів гривень (ФОТО)

Найаварійнішу ділянку дороги на Черкащині відремонтували за майже 170 мільйонів гривень (ФОТО)

0

Понад 96 км доріг загального користування відремонтували цьогоріч на Черкащині. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко під час інспектування дорожніх об’єктів у Смілянському та Кам’янському районах, передає прес-служба ОДА.

Там відремонтували найаварійніші ділянки автодороги Київ – Знам’янка. Загалом близько 17 км. Ремонт став можливим завдяки співфінансуванню з місцевих бюджетів і залученню кредитних коштів під державні гарантії. Ідеться про майже 170 млн грн.

"Ця дорога в межах Кам’янщини та Смілянщини була однією з найгірших в області, – розповів голова Черкаської ОДА. – Але спільними зусиллями ми її відремонтували. Тут застосували технологію холодного ресайклінгу з гарантією 10 років. Водії вже точно відчули різницю. Я вдячний також Службі автомобільних доріг області за співпрацю".

Як зауважив Юрій Ткаченко, поліпшення дорожньої інфраструктури лишається пріоритетом на Черкащині. І до цього питання тут підходять комплексно, починаючи із завчасного проектування.

"Цьогоріч у Кам’янському районі збудований сучасний асфальтний завод, – сказав очільник області. – Один із найбільших у країні. Продукує 200 тонн суміші за годину. І це важливо для подальшої ремонтної кампанії: коли якісний асфальт не треба звідкись везти, а його виробляють максимально близько до місця".

Як повідомляв сайт vikka.ua, ремонт дороги по Героїв Дніпра у Черкасах планують закінчити цьоріч.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version