НовиниЧеркащинаНадзвичайний стан в Черкаській області: що це означає

Надзвичайний стан в Черкаській області: що це означає

-

- Advertisment -

РНБО ухвалило рішення про введення надзвичайного стану в усіх областях України. Це рішення ще має підтримати Верховна Рада України. Термін введення режиму надзвичайного стану — 30 днів. Що це означає? Які обмеження діятимуть?

За словами Михайла Куратченка, керівника Поліції в Черкаській області, при запровадженні надзвичайного стану нічого незвичного не станеться. Збільшиться кількість патрулів на вулиці. Під посилену охорону разом із теробороною будуть взяті обєкти критичної інфраструктури.

«Я б хотів звернутися до жителів. Потрібно мати із собою документи про особи. Дійсно, перевірятимуть документи, але це буде масовим явищем.  Ми перевірятимемо документи і відпускатимемо», — зазначив Михайло Куратченко.

Так само не існує заборон на виїзд чи в’їзд в область.Тому пересування не обмежуватиметься.  При необхідності на головних автодорогах можуть бути встановлені блок-пости. При необхідності можуть перевірятися автмобілі.

Михайло Куратченко також звернувся до власників зброї. У випадку, якщо вони переміщуватимуть зброю, то необхідно мати із собою дозвільні документи.

«Ніяких обмежень щодо продажу зброї не буде. Коменданську годину не вводитимуть», — зазначив головний поліцейський області.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x