додому Новини Черкащина Надія для багатьох: черкасців просять долучитися до порятунку недоношених малюків

Надія для багатьох: черкасців просять долучитися до порятунку недоношених малюків

0

Черкасців запрошують долучитися до благодійного збору коштів, щоб врятувати життя десяткам недоношених малюків. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила черкаська журналістка Вікторія Хамаза.

"Ручка Надійки завтовшки з палець дорослої жінки. Її вага – 1 кг з хвостиком. Вона народилася на 2,5 місяці раніше запланованого. У це майже прозоре рученя лікарям потрібно вводити рятівні для дівчинки препарати. Щоб потрапити у судинку інколи доводиться 10-15 хвилин тицяти голкою", − зазначила у соцмережі журналістка.

Судини у немовляти наскільки мініатюрні, що потрапити з першого разу фактично нереально. Це приносить дитині величезний біль. І таких як Надійка у неонатальному відділенні Черкаської обласної дитячої лікарні наразі кілька десятків.

"Ми з вами можемо припинити їх біль. Для цього відділення потрібно придбати візуалізатор вен. Можна допомогти дітям та круто провести час. Маємо кілька шляхів, і всі на Summer Challenge", − зазначила Вікторія Хамаза.

Так, усі, хто хоче долучитися до збору коштів для порятунку малюків, можуть придбати "браслет, що врятував життя". Його вартість всього 35 гривень. Зробити це можна в офісі команди або ж за посиланням. Долучитися до Екстремального забігу X-Challenge. Долучитися до нього може кожен. Стати учасником бізнес-форуму OPEN BIZ, просто придбати "help-квиток".

Усі подробиці участі на сайті.  

Як повідомляв сайт vikka.ua, підлітку із Черкащини потрібна допомога небайдужих.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version