НовиниЧеркащинаНачальника кафедри одного з навчальних закладів Черкас затримали під...

Начальника кафедри одного з навчальних закладів Черкас затримали під час отримання хабара (ФОТО)

-

- Advertisment -

27 березня працівниками прокуратури Черкаської області у скоординованій співпраці з працівниками Управлінням Служби Безпеки України в Черкаській області викрито злочинні дії начальника однієї із кафедр Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України, полковника служби цивільного захисту, яка вимагала та одержала від студента неправомірну вигоду в розмірі 2 тис. грн. за сприяння у здачі екзаменаційної сесії. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Зазначену особу затримано в порядку ст. 208 КПК України в приміщенні службового кабінету безпосередньо під час одержання нею обумовлених коштів, які вилучено в ході обшуку.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за вимагання хабара на Черкащині затримали керівника навчального закладу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані вдруге видворили нелегального мігранта з Азербайджану

Вдруге видворений азербайджанець, який намагався оселитися в Умані, надбав майже 15 років заборони в’їзду в Україну за повторне порушення...

Поліцейські повернули додому дідуся, який заблукав у Смілі

Вчора, близько 11 години, наряд реагування Смілянського міського відділу Управління поліції охорони в Черкаській області доставив додому 85-річного чоловіка,...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x