додому Новини Кримінал На Звенигородщині виявили порушників правил торгівлі алкоголем

На Звенигородщині виявили порушників правил торгівлі алкоголем

0

У трьох територіальних громадах поліція провела рейди місцями продажу алкоголю. Виявили продавців, які продавали спиртне та тютюн дітям. Повідомляє Поліція Черкаської області

Днями рейдові групи поліцейських провели відвідали торгові центри, магазини та бари. Перевіряли у Звенигородці, Єрках та Катеринополі. Відтак правоохоронці виявили факти реалізації алкогольних, слабоалкогольних виробів і тютюнової продукції неповнолітнім. 

На порушників склали адміністративні матеріали за ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) та ст. 164 ч. 1 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські закликають власників торговельних мереж та закладів харчування відповідально ставитися до вимог законодавства та дотримуватися вказаних правил щодо заборони продажу пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Нагадуємо, що продавці повинні запитувати у молодих покупців документи, що посвідчують їхню особу та вік.

Читайте також: На Черкащині змінили час продажу алкоголю та спиртових засобів

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version