додому Новини Кримінал На Звенигородщині браконьєр наловив риби на 65 тисяч гривень

На Звенигородщині браконьєр наловив риби на 65 тисяч гривень

0

6 травня під час рейду у Звенигородському районі виявили грубе порушення правил рибальства. Про це повідомляє Черкаський рибоохоронний патруль.

На річці Гірський Тікич в селі Гордашівка Звенигородського району громадянин, який під час воєнного стану та нерестової заборони з човна здійснював вилов риби забороненим знаряддям лову. Риболовна мисинова сітка мала довжину 35 м, крок вічка 20×20 мм. Чоловік виловив рибу краснопірка – 34 штуки та по одному товстолобу, окуню, верховодці. Також наловив раків загальною вагою 2 кг.

Сума завданих державі збитків становить майже 65 тисяч гривень. Оформлено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Знаряддя лову, незаконний вилов та човен вилучили. За фактом правопорушення внесено відомості до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ст. 249 ККУ (незаконне зайняття рибним промислом).

Черкаський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства, та розпоряджень військової адміністрації. Якщо Ви помітили на водоймах плавучі транспортні засоби, порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» за номерами: 0472-31-02-76, 063-896-65-93.

Читайте також: На Чигиринщині горіло сміттєзвалище (ВІДЕО) 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version