НовиниЧеркащинаНа Золотоніщині розшукували рибалку, який заблукав між островами (ФОТО)

На Золотоніщині розшукували рибалку, який заблукав між островами (ФОТО)

-

- Advertisment -

26 січня близько 17-ї години вечора золотоніським рятувальникам надійшло повідомлення від чоловіка 1981 народження про те, що він, повертаючись з риболовлі на р. Дніпро в районі с. Кедина Гора, заблукав поміж численних островів та не може самостійно вийти на берег, передає у Facebook Золотоніський районний відділ Управління ДСНС України у Черкаській області.

Рятувальники негайно розпочали пошукову операцію.

Зважаючи на темну пору доби, густий туман та видимість всього в кілька десятків метрів, пошуки було проводити складно – за допомогою світлової вежі, сирен спецавтомобілів рятувальники намагалися зорієнтувати чоловіка з якої сторони берег. Працівники служби порятунку та поліцейські періодично змінювали місце дислокації, подавали звукові та світлові сигнали та зідзвонювалися з потерпілим, щоб зрозуміти, чи чує він їх.

О 00 год. 35 хв. 27 січня горе-рибалку знайшли. Почував він себе добре, лише був наляканий. Опісля чоловіка доставили до пожежної частини, напоїли чаєм, дали змогу відігрітися. Павло Іванович пообіцяв більше не нехтувати елементарними правилами безпеки, жартував що на лід більше "ні ногою".

На пошуки зниклого чоловіка було залучено 37 рятувальників, 3 поліцейських, місцевий житель, який дуже допоміг у пошуковій операції, адже добре орієнтується серед дніпровських островів та 4 одиниці спецтехніки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині зникла молода жінка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювальний конкурс у Черкасах зібрав 44 хореографічні колективи

Черкасах провели Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Травневий дивертисмент». Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної політики ЧМР. Конкурс відбувся 19 травня у...

У Черкасах поховали 22-річного захисника

У Черкасах сьогодні провели в останню путь молодого захисника. Артем Бодяго загинув від поранень, отриманих на Луганщині. Повідомляє міський...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x