НовиниПолітикаНа Золотоніщині порушники завдали збитків рибному господарству на майже...

На Золотоніщині порушники завдали збитків рибному господарству на майже 37 тисяч гривень

-

- Advertisment -

28 грудня працівниками Управління Державного агентства рибного господарства у Черкаській області під час проведення рибоохоронного рейду на Кременчуцькому водосховищі поблизу станції Панське Золотоніського району Черкаської області о 15 годині затримано громадянина, який займався виловом водних біоресурсівметодом багріння та виловив рибу судак в кількості 37 шт., приблизною вагою 10 кг. Про це інформує прес-служба Черкаського рибоохоронного патруля.

Збитки, нанесені рибному господарству України, складають 18870 грн. 00 коп. Складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачено ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Цього ж дня, державними інспекторами Черкаського рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду на Кременчуцькому водосховищі поблизу с. Благодатне Золотоніського району Черкаської області о 15 год. 00 хв. затримано громадянина, який в Липівському орнітологічному заказнику займався виловом водних біоресурсів вудкою та виловив рибу судак в кількості 20 шт. приблизною вагою 8 кг.

Збитки, нанесені рибному господарству України, складають 18060 грн. 00 коп. Складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачено ч. 3 ст. 85 КУпАП.

На місце скоєння правопорушень було викликано працівників слідчо-оперативної групи Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області для фіксування фактів правопорушень. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, браконьєри наловили на Черкащині риби на понад 70 тисяч гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x