НовиниНа Житомирщині 22-річний черкащанин завіз попутницю в лісосмугу і...

На Житомирщині 22-річний черкащанин завіз попутницю в лісосмугу і зґвалтував

-

- Advertisment -

На Житомирщині 22-річний черкащанин, погрожуючи вбивством та застосовуючи насильство, зґвалтував 23-річну дівчину. Про це повідомляє прес-службі ГУ НП у Житомирській області.

Дівчина хотіла доїхати до сусіднього із Пулинським районом райцентру і погодилась на пропозицію незнайомця підвезти. Втім по дорозі він ще заїхав у сусіднє село, посилаючись на термінову необхідність, а потім взагалі спрямував автівку до лісосмуги.

Коли потерпіла зрозуміла справжні наміри кермувальника авто та намагалась чинити опір, той пригрозив їй вбивством і застосував фізичну силу. Після наруги чоловік відібрав у дівчини ще й вартісний телефон та покинув посеред дороги.

Повідомити до поліції про подію вона змогла лише за кілька годин. Втім дівчина точно описала обставини та транспортний засіб кривдника. За отриманими відомостями поліцейські провели слідчо-розшукові заходи і встановили, що автомобіль заїхав до Новограда-Волинського.

"У ході подальших дій ми встановили особу підозрюваного – 22-річного молодика, який, за нашою інформацією, користувався вказаною ВАЗівкою. Нині за підтримки та сприяння Новоград-Волинського відділення військової служби правопорядку чоловік затриманий та дає свідчення. Свою причетність до кримінального діяння він визнає", – розповів начальник ГУНП В’ячеслав Печененко.

За вказаним фактом триває досудове розслідування, розпочате за ст. 152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України. Черкащанину загрожує до 5 років в’язниці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, правоохоронці затримали організатора вбивства черкаського журналіста Василя Сергієнка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Вам прийшла посилка”: черкаські правоохоронці попереджають про шахрайську схему

Аферисти розсилають фейкові смс-повідомлення від імені відомих поштових операторів, щоб зібрати платіжні дані. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської...

На Черкащині провели обласні змагання серед операторів БпЛА

Вперше у Черкасах відбулися змагання “Кращий оператор БпЛА”. Змагалися 5 команд. Про це повідомляють на сторінці Управління ДСНС у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x