НовиниЧеркащинаНа Жашківщині продовжують ремонтувати дорогу державного значення (ФОТО)

На Жашківщині продовжують ремонтувати дорогу державного значення (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Жашківському районі продовжуються роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-05 Київ-Одеса. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.  

Наразі завершено роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. Підходять до завершення роботи із влаштування узбіччя та з’їздів з дороги. Також завершуються роботи із влаштування бортового каменю та водовідвідних лотків на узбіччі автодороги. На двох шляхопроводах на цій ділянці автодороги влаштовано нові деформаційні шви, вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття. Наразі тут проводяться роботи із влаштування перильного та металевого огородження.

Розпочалися роботи із підготовки до влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. На замовлення САД у Черкаській області, поточний середній ремонт ділянки автодороги М-05, протяжністю майже 9,9 км, буде проведено у Жашківському районі від кордону з Київською областю і до закінчення міста Жашків у напрямку Умані.

Ремонтні роботи розпочалися із правого проїзду автодороги М-05 Київ-Одеса. На час проведення ремонтних робіт рух транспорту правим проїздом перекрито, і відбувається по лівому проїзду у реверсному режимі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, майже на 30 вулицях у Черкасах вимкнули світло.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

СБУ викрила проросійських агентів, які готували удари по Україні. Один із них – уманчанин

СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня. Один із агентів з міста Умань....

На Уманщині може бути чутно звуки вибухів

Сьогодні, 6 травня, на території Уманщини місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x