НовиниНа Жашківщині через ревнощі чоловік "під мухою" побив товариша

На Жашківщині через ревнощі чоловік "під мухою" побив товариша

-

- Advertisment -

Працівники поліції затримали чоловіка, який на ґрунті ревнощів наніс тілесні ушкодження працівнику одного із товариств Жашківського району, що залицявся до його дружини.

До чергової частини Жашківського відділення поліції звернувся працівник одного із товариств та повідомив, що на території підприємства між однім із працівником та жителем села виникла бійка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Під час перевірки було з’ясовано, що потерпілий 35-річний жашківчани стажується на товаристві з подальшим працевлаштуванням. В стані алкогольного сп’яніння на територію потрапив 40-річний селянин, який кричав на стажувальника, що той залицяється до його дружини.

Потім селянин наніс потерпілому тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми та перелому кісток носу. Чоловік звернувся за допомогою до одного із відділень Жашківської лікарні. Нападник з місця події зник. Його було знайдено за місцем проживання.

Тепер чоловікові загрожує покарання увиглядіштрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року. Триває слідство.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах молодик обікрав та побив жінку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x