НовиниЧеркащинаНа Христинівщині попрощалися із загиблим на Донбасі військовим (ФОТО)

На Христинівщині попрощалися із загиблим на Донбасі військовим (ФОТО)

-

- Advertisment -

3 вересня у фойє Христинівського районного Будинку культури відбулася церемонія прощання з загиблим українським захисником сержантом Олександром Грицаюком. Про це інформує пресслужба Христинівської РДА.

25 серпня Олександр Грицаюк зазнав тяжких поранень після обстрілу бойовиками українських позицій. Декілька днів лікарі Дніпропетровської клінічної лікарні імені Мечнікова боролися за його життя. На жаль, 1 вересня серце українського захисника перестало битися.

Зранку Благочинний Христинівського району Української Православної Церкви Київського Патріархату настоятель храму Святої Трійці протоієрей отець Геннадій провів панахиду за загиблим бійцем.

Після цього тіло загиблого військовослужбовця привезли до Христинівського районного Будинку культури, де відбулась церемонія прощання.

Понад 1000 осіб взяли участь у церемонії прощання із військовослужбовцем. Участь в церемонії прощання взяли керівники району та міста, представники місцевого самоврядування, депутати місцевих рад, делегації трудових колективів, військовослужбовці, громадські організації та пересічні громадяни.

Колоною христинівчани рушили центром міста аби провести захисника в останній шлях. Біля стели учасникам АТО христинівчани віддали останню шану Олександрові, стоячи на колінах.

Олександра Грицаюка поховали на сільському кладовищі в с.Сарни Монастирищенського району. Саме там він народився та в якому проживає його мати. На шляху траурної процесії у с.Сарни, монастирищани проводжали бійця в останній шлях стоячи на колінах.

"Кращі наші сини захищають незалежність держави, проливають кров за долю свого народу. Сьогодні ми прощаємося зі справжнім героєм Христинівщини, Черкащини, України – Грицаюком Олександром Володимировичем, який поліг смертю хоробрих в ході виконання операції об’єднаних сил на сході України, в ім’я збереження територіальної цілісності та державності країни. Це непоправна втрата для всіх нас, яку так просто не заліковує час. Віднині ми в неоплатному боргу перед ним та його родиною. Ми вдячні цьому мужньому молодому бійцю за цей короткий, але такий важливий для нас всіх життєвий шлях", – звернувся до присутніх перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Валюк.

Олександр служив старшим механіком-водієм відділення управління 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. В Олександра залишилися мати, дружина та четверо дітей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у лікарні помер поранений під Мар'їнкою боєць.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x