НовиниНа хабарі викрито ще одного начальника відділення поліції (ФОТО)

На хабарі викрито ще одного начальника відділення поліції (ФОТО)

-

- Advertisment -

Слідчим відділом прокуратури Черкаської області спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки в Черкаській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України та Управління СБУ в Черкаській області викрито під час отримання неправомірної вигоди в сумі 3 тис. грн. начальника одного з територіальних відділень поліції області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Поліцейський систематично вимагав у одного з місцевих жителів неправомірну вигоду за здійснення діяльності, пов’язаної з незаконним придбанням паливо-мастильних матеріалів та непритягнення останнього до адміністративної діяльності.

Працівника поліції затримано. За вказаним фактом прокуратурою області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

На цей час у вказаному кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, вирішуються питання про повідомлення зазначеному правоохоронцю про підозру, відсторонення його від посади та обрання запобіжного заходу.

За вчинений злочин особі загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали "на гарячому" комунальника-хабарника.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На війні загинув старший сержант із Драбівщини

На війні під час виконання бойового завдання загинув старший сержант Віталій Герольд. Про це повідомила голова Драбівської громади Світлана...

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x