НовиниОсвітаНа всеукраїнському уроці виступив Андрій Більда

На всеукраїнському уроці виступив Андрій Більда

-

- Advertisment -
Понад 2500 учасників долучилися до всеукраїнського Олімпійського уроку «Разом до Перемоги!». Про це повідомляє Відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.
Всеукраїнський Олімпійський урок «Разом до Перемоги!» з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбувся цьогоріч в онлайн-форматі. Участь у заході взяли міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, президент НОК України Сергій Бубка, віцепрезидент НОК України, президент Олімпійської академії України Марія Булатова.
Одним зі спікерів Олімпійського уроку став і Голова відділення НОК України в Черкаській області, нині захисник України Андрій Більда. Він із власного досвіду розповів, що спільного та відмінного між заняттями спортом та військовою справою.
«Дисциплінованість, вміння долати біль, працювати, незважаючи ні на що, – це спільні риси для спортсмена та військового. Хлопці зараз стоять до останнього, і дуже важко часом відступати, навіть на метр. Так відбувалося упродовж 5 місяців. Нині ж йдемо в контрнаступ, кривавий контрнаступ. Ціна перемоги – людське життя. Наголошу, що це війна духу. Хто сильніший духом, той і здобуде перемогу. Українці сильніші, і тому переможуть. На спортивних змаганнях суперники викладаються на 100%, протистоять один одному, але після заходу можуть потиснути руки і виявити повагу. На війні ж усе не так. Поваги до ворога немає, його треба лише знищувати. Будьмо об’єднаними, сильними, тримаймося разом, підтримуймо один одного, адже як вболівання на змаганнях за спортсмена, так і теплі слова та милі подарунки захисникам дають неймовірну підтримку і налаштовують на боротьбу», – зазначив Андрій Більда.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x