додому Новини Черкаси На виїзді з Черкас встановлять сучасний світлофор (Фото)

На виїзді з Черкас встановлять сучасний світлофор (Фото)

0

На виїзді з Черкас у бік Сміли взялися за встановлення нового світлофору. Мова йде про проблемне перехрестя автодоріг держзначення. Наразі дорожники проводять підготовчі роботи.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Черкасці тривалий час просили відремонтувати чи замінити світлофор на перехресті доріг Хутори – Руська Поляна – Черкаси – Сміла. Адже старий прилад вже давно вийшов з ладу, що призводило до частих ДТП, у тому числі й фатальних. Нарешті влада дослухалася.

Сьогодні, 2 листопада, підрядна організація розпочала демонтаж старих електроопор. Замість них встановлять нові. Вже прибрали залишки старого світлофору, який довгий час не працював.

«Заплановано, що роботи із влаштування нового світлофору будуть завершені до 15 листопада. Ремонт відбувається у межах поточного середнього ремонту автодороги державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, обхід Черкас, на ділянці км 29+152– км 41+265. Старий світлофор не перебував на балансі САД області. Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой», – говорить речник Служби автомобільних робіт у Черкаській області Юрій Дубрава.

Як повідомляла vikka.ua, дорожники Черкащини готуються до зимового періоду.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version