додому Новини Черкаси На виїзді «Черкаські Мавпи» поступилися «Запоріжжю»

На виїзді «Черкаські Мавпи» поступилися «Запоріжжю»

0
mavpabasket.com

Закрити болючу поразку від «Прометея» не вдалося. На виїзді «Черкаські Мавпи» у непростому матчі програли «Запоріжжю» – 75:82.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

«Мавпи» краще розпочали. Вигравши стартове вкидання, черкасці повели з рахунком 4:0. Перші два очки команди набирав Дарко Балабан. Втім на це «Запоріжжя» відповіло своїм ривком 9:0 і вийшло вперед. Значну частину першої 10-хвилинки попереду були господарі, але черкасці, зусиллями дальніх від Ткаченка і Хемілтона, відігралися і вийшли вперед. Втім стартовий період запорожці таки виграли з мінімальною перевагою 22:21.

У середині другої чверті черкасці налагодили командну гру. Завдяки хорошому захисту у команди пішов напад. Первіс, Хемілтон та Кольченко здобули важливі очки і дозволили команді відірватися на відстань 9-ти очок. Запорожці відповідали своїми атаками, але на велику перерву «Мавпи» зберегли своє лідерство – 44:39.

Третя чверть пройшла під знаком «Запоріжжя». У середині періоду підопічні Станіслава Овдеєєнка поцілили кілька триочкових, набрали очки після проходів, що дозволило місцевій команді отримати найбільшу перевагу у матчі – +11. У «Мавп» в атаці практично нічого не виходило. Так, третю чверть черкасці програли з рахунком 11:25, і в загальному мали пасив у 9 балів – 55:64.

У заключній чверті «Черкаські Мавпи» продовжували погоню, втім запоріжці тримали свою перевагу, а місцями навіть збільшували її. Так, дістати суперника до кінця гри черкасцям так і не вдалося. У підсумку 75:82, поразка.

Наступний матч «Черкаські Мавпи» на виїзді проведуть 14 жовтня проти «Миколаєва».

YouTube video player

Як повідомляла раніше vikka.ua, у напруженому матчі «Черкаські Мавпи» поступилися «Прометею».

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version