додому Новини На виконкомі так і не вирішили, що роботи із "ямою за драмтеатром"

На виконкомі так і не вирішили, що роботи із "ямою за драмтеатром"

0

На засідання Черкаського міськвиконкому сьогодні прийшли представники громадськості. Вони планували почути розгляд питання щодо можливого будівництва житлового будинку за драматичним театром.

Нагадаємо, що усіх небайдужих на сьогоднішнє засідання виконкому запрошував на своїй сторінці Facebook міський голова Черкас Сергій Одарич.

Натомість на засіданні виконкому посварився мер Сергій Одарич із секретарем міськради Олександром Радуцьким.

Згодом член міськвиконкому Валерій Макєєв поскаржився меру на те, що проекти рішення вчасно не доводяться до членів міськвиконкому, а деякі з них підготовлені недбало. Зокрема, він наголосив на тому, що Одарич кілька днів тому проанонсував у ЗМІ розгляд на засіданні міськвиконкому питання про можливе будівництво за драмтеатром житлового будинку, а члени міськвиконкому нічого про це не знали.

Міський голова відповів, що був у відрядженні, коли дізнався, що надійшли документи на підготовку містобудівних умов спорудження будинку. Інші обставини справи він знає тільки з інтернету. Сергій Олегович зазначив, що наполягатиме на дотриманні забудовником умов, розроблених у 2007 році.

Це призвело до тривалої сварки, у ході якої Радуцький закликав Одарича не ображати людей, а Одарич Радуцького – припинити дерибанити місто.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version