додому Новини Черкащина На виконкомі міський голова Черкас взявся погрожувати журналістам телеканалу ВІККА

На виконкомі міський голова Черкас взявся погрожувати журналістам телеканалу ВІККА

0

Звичайний робочий момент знімань під час засідання виконкому Черкаського виконкому обернувся для журналістів телеканалу ВІККА погрозами з боку міського голови Анатолія Бондаренка. Той буквально обіцяв "повикручувати" руки нашому оператору за виконання своїх обов’язків.

2 квітня виконком зібрався аби розглянути певні зміни до бюджету і програми соціально-економічного розвитку. Поміж усього, очільник Департаменту ЖКК Олександр Яценко доповідав необхідність закупівлі 100 гробів по 1800 грн кожег, 100 пакетів для поховань і 20 захисних костюмів. Усе – для поховання малозабезпечених містян на випадок смерті від коронавірусу.

"В момент цієї доповіді я спеціальними жестами, якими завжди на зйомках спілкуються журналіст і оператор, показала своєму оператору, щоб він розпочав запис, – розповіла кореспондентка каналу ВІККА Юлія Донець. – Бондаренку це не сподобалось, він запитав: "Що ви там махаєте?" Я пояснила, що це за жести".

Втім, таке пояснення міського голову не задовольнило. Він публічно взявся ображати наш медіа-ресурс, звинувачувати у продажності (ймовірно, через викривальні сюжети та матеріали саме діяльності мера та його команди). Зрештою, звернувся до оператора "Я вам зараз руки повикручую!".

Телекомпанія ВІККА наголошує: ми й надалі будемо інформувати черкащан про те, чим живе місто й регіон. Навіть якщо окремим владцям хотілось би, щоб деякі новини містяни не знали.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, міський голова й медичні працівники у питанні забезпечення лікарень засобами захисту від коронавірусу мали різну думку.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version