НовиниЧеркащинаНа виконкомі міський голова Черкас взявся погрожувати журналістам телеканалу...

На виконкомі міський голова Черкас взявся погрожувати журналістам телеканалу ВІККА

-

- Advertisment -

Звичайний робочий момент знімань під час засідання виконкому Черкаського виконкому обернувся для журналістів телеканалу ВІККА погрозами з боку міського голови Анатолія Бондаренка. Той буквально обіцяв "повикручувати" руки нашому оператору за виконання своїх обов’язків.

2 квітня виконком зібрався аби розглянути певні зміни до бюджету і програми соціально-економічного розвитку. Поміж усього, очільник Департаменту ЖКК Олександр Яценко доповідав необхідність закупівлі 100 гробів по 1800 грн кожег, 100 пакетів для поховань і 20 захисних костюмів. Усе – для поховання малозабезпечених містян на випадок смерті від коронавірусу.

"В момент цієї доповіді я спеціальними жестами, якими завжди на зйомках спілкуються журналіст і оператор, показала своєму оператору, щоб він розпочав запис, – розповіла кореспондентка каналу ВІККА Юлія Донець. – Бондаренку це не сподобалось, він запитав: "Що ви там махаєте?" Я пояснила, що це за жести".

Втім, таке пояснення міського голову не задовольнило. Він публічно взявся ображати наш медіа-ресурс, звинувачувати у продажності (ймовірно, через викривальні сюжети та матеріали саме діяльності мера та його команди). Зрештою, звернувся до оператора "Я вам зараз руки повикручую!".

Телекомпанія ВІККА наголошує: ми й надалі будемо інформувати черкащан про те, чим живе місто й регіон. Навіть якщо окремим владцям хотілось би, щоб деякі новини містяни не знали.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, міський голова й медичні працівники у питанні забезпечення лікарень засобами захисту від коронавірусу мали різну думку.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x