додому Новини На вибрики хасидів в Умані реагуватиме спеціальне угрупування

На вибрики хасидів в Умані реагуватиме спеціальне угрупування

0

13-16 вересня відбудеться святкування брацлавськими хасидами Рош-Га-Шану. Запопередніми даними, на могилу Цадика Нахмана до Умані планують прибути близько 25-30 тис. прочан із 27 країн світу.

В обласному управлінні ДСНС уже готуються до прийому прочан, повідомили vikka.ua у прес-службі відомства.

Як свідчить проведений аналіз небезпек, основні загрози для хасидів очікуються від неконтрольованого використання відкритого вогню, порушення заходів безпеки на водних об’єктах, руйнування конструкцій будівель і споруд, а також можливе забруднення приміщень і територій небезпечними речовинами. Можливі також аварії на автомобільному, залізничному, авіаційному та міському  транспорті.

Щоб реагувати на це, в Умані на час прийому хасидів створять спеціальне угруповання сил, до складу якого входять 90 рятувальників та 16 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки. Ці сили будуть розгорнуті максимально наближено до об’єктів задіяних у релігійних заходах.

Нагадаємо, раніше у прес-службі УМВС повідомляли про те, що під час Рош-Га-Шану Умань патрулюватимуть 400 міліціонерів. Декого із них уже оснастили гаджетами і велосипедами.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version