додому Новини Черкащина На Уманщині завершують ремонт шляхопроводу (ФОТО)

На Уманщині завершують ремонт шляхопроводу (ФОТО)

0

В Уманському районі на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка на ділянці км 535+690 завершуються роботи із реконструкції шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього, які вже виконані на 90%. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

На підходах до шляхопроводу зі сторони Умані сьогодні, 7 листопада, закінчилися роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Цього місяця було проведено роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття на прогоновій будові шляхопроводу та на підходах зі сторони Вінниці. Разом з тим, завершуються роботи із влаштування металевого оцинкованого бар’єрного огородження, а також влаштування та бетонування конусів прогонової будови шляхопроводу.

Постійний технічний нагляд за якістю матеріалів та проведенням ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП "Дорожній контроль якості".

Вже 20 листопада планується відкрити шляхопровід для руху автотранспорту.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мешканці черкаської багатоповерхівки перетворили смітник на клумбу.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version