НовиниЧеркащинаНа Уманщині завершують ремонт шляхопроводу через залізничну колію (ФОТО)

На Уманщині завершують ремонт шляхопроводу через залізничну колію (ФОТО)

-

- Advertisment -

В Уманському районі на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка на ділянці км 535+690 завершуються роботи із реконструкції шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього. Про це інформує прес-служба САД у Черкаській області.

Наразі проводяться роботи з влаштування металевого оцинкованого бар’єрного огородження, а також влаштування та бетонування конусів прогонової будови шляхопроводу. Також проходить влаштування та планування узбіччя.

Постійний технічний нагляд за якістю матеріалів та проведенням ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП "Дорожній контроль якості".

Довідково: вперше з 2012 року у Черкаській області проводиться реконструкція та перебудова шляхопроводу такого масштабу. Довжина нової прогонової споруди шляхопроводу складає 42 метри.

Частина автодороги державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам?янка в області є частиною транснаціонального транспортного коридору "GO Highway", який з’єднує українські чорноморські порти Одеси та Миколаєва з польськими портами на Балтійському морі у Гданську та Гдині. Протяжність автомобільної дороги М-12 у рамках транснаціонального транспортного коридору "GO Highway" у межах Черкаської області складає 37 км.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці просять капітального ремонту міжквартальних доріг на одній із вулиць.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

На Черкащині виявили браконьєра, який наловив риби на більш ніж пів мільйона гривень

Під час патрулювання прибережної зони річки Сула, у межах села Кліщинці, водний патруль виявив чоловіка, який здійснював незаконний вилов...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x