НовиниКриміналНа Уманщині затримали водія, який насмерть збив чоловіка та...

На Уманщині затримали водія, який насмерть збив чоловіка та втік

-

- Advertisment -

34-річний водій насмерть збив пішохода та втік з місця ДТП. Подія трапилася на вулиці Київській в селищі міського типу Цибулів, Уманського району. Про це інформує пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Поліцейські встановили, що чоловік та жінка йшли вулицею Київською по узбіччю дороги, на зустріч транспорту. Водій автомобіля Ford Fusion скоїв наїзд на 32-річного місцевого жителя та втік з місця автопригоди. Дружина потерпілого викликала поліцію й медиків. На жаль, чоловік у ДТП не вижив, лікарі констатували смерть.

Працівники сектору поліцейської діяльності почали пошуки ймовірного винуватця дорожньо-транспортної пригоди.  Його виявили за місцем проживання та затримали у процесуальному порядку відповідно статті 208 КПК.  34-річний уманчанин у скоєному зізнався.

Слідчі Уманського районного управління поліції, за процесуального керівництва прокуратури, вилучили автомобіль Ford Fusion з механічними пошкодженнями.

Наразі, за процесуального керівництва прокуратури зловмиснику оголошена підозра за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ “Черкасиобленерго”: якими сервісами для передачі показів лічильника користуються черкащани

Для коректного формування оплати за електроенергію, щомісяця споживач повинен передавати оператору системи розподілу покази електролічильника.  Для цього у ПАТ...

У Черкасах вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Черкасах відбулися пам'ятні заходи з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x