НовиниЧеркащинаНа Уманщині відремонтували майже сім кілометрів міжнародної автотраси (Фото)

На Уманщині відремонтували майже сім кілометрів міжнародної автотраси (Фото)

-

- Advertisment -

В Уманському районі завершено поточний середній ремонт ділянки міжнародної автодороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка протяжністю майже 7 км. Роботи проводили від села Оксанина Уманського району і до кордону з Кіровоградською областю.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Це перша ділянка автодороги державного значення у Черкаській області, на якій цього року завершено ремонтні роботи. Новий конструктив дорожнього одягу на цій ділянці складається з наступних шарів: основа зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

У межах поточного середнього ремонту влаштовано тротуари у селі Оксанина, дві автобусні зупинки з посадковими майданчиками, три пішохідних переходи з автономним освітленням, укріплено узбіччя, влаштовано водовідведення з проїжджої частини автодороги та влаштовано нові водопропускні труби, водоскиди та водовідвідні прикромкові лотки, влаштовано нову дорожню розмітку, дорожні знаки та напрямні стовпчики. Ремонтні роботи на цій ділянці розпочалися торік.

Цього року автодорога М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка буде об’єднана у найдовший маршрут України автошлях М-30 Стрий – Ізварине. Створення нової дороги присвячено 30-й річниці Незалежності України. За амбітним планом Укравтодору цього року будівництво, реконструкція, капітальний та поточний середній ремонт охоплять 259 км автомобільних доріг Черкаської області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині продовжують ремонтувати дорогу національного значення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x