НовиниЧеркащинаНа Уманщині осучаснять сервісний центр МВС (ФОТО)

На Уманщині осучаснять сервісний центр МВС (ФОТО)

-

- Advertisment -

Реєстраційні послуги стануть якіснішими для жителів Жашківщини, Уманщини, Монастирищини, Маньківщини, Христинівщини та тутешніх ОТГ. Облаштування сучасного територіального сервісного центру Міністерства внутрішніх справ розглянули в Умані на нараді під головуванням заступника очільника області Ярослава Березаня. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Створення дійсно передового сервісного центру в Умані, який би відповідав викликам сьогодення – на часі. Проект – тривалий та вартісний, каже посадовець ОДА. Частину фінансових зобов’язань бере на себе обласний бюджет, частину передбачать у себе райони та ОТГ.

"Проект масштабний і розтягнеться на 2 роки, – каже Ярослав Березань. – Це не тільки час для проведення робіт, а й для того, щоб закумулювати необхідні кошти, оскільки проект передбачає чималу кількість робіт. Втім місцерозташування, кількість населення і, що головне, бажання громад дає впевненість в успіху цієї справи. Історію ж успіху вже маємо у Черкасах".

Загальна вартість проекту сягає 5,3 млн грн. У Сервісному центрі МВС створять відкриті офіс-центри, електронна черга, одночасний прийом 5-6 осіб та значно розширений перелік послуг, порівняно з його застарілим попередником МРЕВ. Технічне забезпечення оновлять за рахунок державного бюджету, додав керівник Регіонального сервісного центру МВС Черкащини Володимир Андрущенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат просить виділити кошти на ремонт інфекційної лікарні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині прогнозують сильні дощі

Після двох тижнів сонячної, сухої та аномально теплої погоди, починаючи з 15 квітня на Черкащину прийшла дощова погода та...

Рух транспорту через Канівську ГЕС буде частково закрито

Проїзд через Канівську ГЕС буде частково закрито протягом трьох днів. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Рух автомобілів через...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x