додому Новини Кримінал На Уманщині нетверезий водій збив мотоцикліста

На Уманщині нетверезий водій збив мотоцикліста

0

У Черкаській області поліцейські затримали нетверезого водія, який скоїв наїзд на мотоцикліста. Керманича, який перевищив норму алкоголю та скоїв ДТП, можуть позбавити волі. Триває кримінальне провадження. Повідомляє Поліція Черкаської області.

Автопригода сталася 29 травня близько 22:00 години неподалік села Томашівка, що на Уманщині.

Попередньо слідчі у справах ДТП з постраждалими з’ясували, що водій автомобіля Ваз-21063 під час повороту ліворуч не надав переваги в русі водію мотоцикла Honda.

32-річний мотоцикліст з травмами госпіталізований до лікарні.

Керманич автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння. Норма алкоголю в крові чоловіка була перевищена в сім разів. Результат засвідчив 1,3 проміле алкоголю. 35-річного правопорушника поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: в Умані чоловіка, який обікрав автомобіль, засудили

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version