додому Новини На Уманщині чоловіка вбили гості через старі образи

На Уманщині чоловіка вбили гості через старі образи

0

На Уманщині чоловік загинув від побиття гостей. Зловмисників затримано, вони дають покази. За вчинене їм загрожує до десяти років позбавлення волі, повідомляє прес-служба обласної міліції.

До чергової частини Уманського міськвідділу міліції звернувся лікар швидкої допомоги та повідомив, що, прибувши на виклик, виявив труп господаря будинку. На місце пригоди черговий по райвідділ направив слідчо-оперативну групу.

За вказаною адресою правоохоронців зустріла співмешканка загиблого та медики. Гармидер в будинку та сліди крові на підлозі свідчили про те, що тут напередодні сталася бійка. Це підтвердила і господиня. Як з’ясувалося, напередодні трагедії до родини в гості приходили двоє знайомих. Чоловіки принесли із собою пляшку оковитої. Після кількох чарок між господарем та гостями виникла сварка, яка переросла в бійку. Молодики зупинилися лише тоді, коли господар втратив свідомість. Залишивши чоловіка, сп’янілі товаришіб пішли геть. Вранці, побачивши, що чоловік не прокидається, жінка відчула неладне та викликала швидку, але було надто пізно – лікарі лише констатували смерть. Судово-медична експертиза підтвердила припущення правоохоронців – смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

Встановивши місцеперебування підозрюваних, оперативники затримали їх та доставили до міськвідділу міліції. Зловмисниками виявились 28-річний та 19-річний раніше судимі жителі одного із сіл Уманського району. Під час розмови із слідчим, чоловіки у всьому зізналися. Вони розповіли, що після розпиття спиртних напоїв, згадали старі конфлікти й накинулися з кулаками на господаря. Коли той знепритомнів, залишили його і подалися додому.

Уманським слідчим відділом щодо чоловіків відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version