додому Новини Кримінал На Уманщині авто врізалося у блокпост

На Уманщині авто врізалося у блокпост

0

В Уманському районі на Черкащині сталася ДТП. Автомобіль в’їхав у блокпост. Керманича та двох його пасажирів госпіталізували. Поліцейські встановлюють повні обставини автопригоди. Повідомляє Поліція Черкащини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 серпня близько 09:00 години. На автодорозі «Жашків–Монастирище», біля села Житники, водій автомобіля Renault Laguna не врахував дорожньої обстановки та в’їхав у бетонну плиту. Після удару автомобіль з’їхав перекинувся у кювет.

45-річного водія та 54-річного пасажира госпіталізували до реанімаційного відділення. Ще один 45-річний пасажир перебуває у травматологічному відділенні Жашківської багатопрофільної лікарні. У медичному закладі у водія взято кров для дослідження на стан сп’яніння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 -1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Триває ряд експертиз та встановлюються повні обставини події. Слідство триває.

Як повідомляла раніше vikka.ua,

у Черкасах зроблять поточний ремонт на шести вулицях (ПЕРЕЛІК)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version