додому Новини Черкащина На трасі, що проходить Черкащиною, завершили аварійний ремонт (ФОТО)

На трасі, що проходить Черкащиною, завершили аварійний ремонт (ФОТО)

0

Аварійний ремонт на дорозі М-05 завершено до 1 травня. Наразі по всій протяжності дороги М-05 у межах Київської, Черкаської, Одеської областей ліквідовано ямковість та забезпечено проїзд. На найбільш уражених ділянках верхній шар дорожнього покриття повністю перестилався. Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

Найближчими днями завершиться ліквідація дрібної ямковості пневмоструменевим методом. По всій протяжності дороги наноситься розмітка.

Роботи з ліквідації аварійної ямковості та деформацій покриття було розпочато третього квітня. Їх було виконано за рахунок коштів на експлуатаційне утримання.

Дорога М-05, яка є одним із основних транспортних коридорів країни, останніми роками знаходиться в не найкращому стані. Основна причина такого стану дороги полягає в тому, що переважна більшість її ділянок експлуатується із понаднормативними термінами і вже давно потребує капітального ремонту.

Зокрема, потреба в коштах на проведення капітального ремонту на ділянці від Білої Церкви до Одеси становить 16 млрд гривень.

Наразі триває активна фаза перемовин із ЄБРР і ЄІБ щодо надання кредиту для проведення капітального ремонту М-05 на ділянці дороги Біла Церква – Умань (87 – 206 км) протяжністю 118,6 км.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах проведуть тендер на поточний ремонт доріг.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version