додому Новини Черкащина На тепломережі Черкаської ТЕЦ виникло два пориви

На тепломережі Черкаської ТЕЦ виникло два пориви

0

На тепловій мережі Черкаської ТЕЦ виявлено два пориви трубопроводу. Одне пошкодження на розі вулиць Новопречистенська-Благовісна, інше – у мікрорайоні Черемушки.

Для того, щоб негайно провести ремонтні роботи та повністю усунути пориви, тепловикам необхідно було б перекрити магістральну мережу та залишити більшу половину будинків міста без опалення і гарячого водопостачання. Тому було прийняте рішення здійснити тимчасові заходи задля усунення пошкоджень. Про це інформує пресслужба ТЕЦ.

Наразі фахівці провели ремонтні заходи без відключення будинків споживачів від опалення. Детальне обстеження теплової мережі та ремонтні роботи з повної ліквідації поривів трубопроводу заплановано провести після завершення опалювального сезону.

Наразі жителі міста можуть бачити незначний витік мережевої води на місцях пошкоджень трубопроводу. У ТЕЦ зазначають, що витік гарячої води з теплової мережі стався в незначній кількості. Зазначена ситуація ніяким чином не вплинула на роботу теплоелектроцентралі, на якість теплопостачання й на оплату за тепло споживачами. Втрати на магістральній тепловій мережі лягають безпосередньо на підприємство та відносяться до технологічних витрат.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині тримаються нічні весняні морози.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version