НовиниЧеркащинаНа тепломережі Черкаської ТЕЦ виникло два пориви

На тепломережі Черкаської ТЕЦ виникло два пориви

-

- Advertisment -

На тепловій мережі Черкаської ТЕЦ виявлено два пориви трубопроводу. Одне пошкодження на розі вулиць Новопречистенська-Благовісна, інше – у мікрорайоні Черемушки.

Для того, щоб негайно провести ремонтні роботи та повністю усунути пориви, тепловикам необхідно було б перекрити магістральну мережу та залишити більшу половину будинків міста без опалення і гарячого водопостачання. Тому було прийняте рішення здійснити тимчасові заходи задля усунення пошкоджень. Про це інформує пресслужба ТЕЦ.

Наразі фахівці провели ремонтні заходи без відключення будинків споживачів від опалення. Детальне обстеження теплової мережі та ремонтні роботи з повної ліквідації поривів трубопроводу заплановано провести після завершення опалювального сезону.

Наразі жителі міста можуть бачити незначний витік мережевої води на місцях пошкоджень трубопроводу. У ТЕЦ зазначають, що витік гарячої води з теплової мережі стався в незначній кількості. Зазначена ситуація ніяким чином не вплинула на роботу теплоелектроцентралі, на якість теплопостачання й на оплату за тепло споживачами. Втрати на магістральній тепловій мережі лягають безпосередньо на підприємство та відносяться до технологічних витрат.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині тримаються нічні весняні морози.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині поліція розслідує побиття пенсіонера

Поліція розпочала досудове розслідування щодо 33-річного жителя Канівщини за фактом нанесення тілесних ушкоджень пенсіонеру. Про це повідомляє пресслужба ГУНП...

У Черкасах провели обласний етап пісенного конкурсу «Червона рута» (ВІДЕО)

У Черкасах відбувся обласний відбірковий конкурс ХVIІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута». Переможці братимуть участь у фіналі наступного року. Відбір...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x