НовиниЧеркащинаНа строкову військову службу відправилися п’ятеро жителів Уманщини

На строкову військову службу відправилися п’ятеро жителів Уманщини

-

- Advertisment -

З 1 жовтня по 30 листопада 2017 року в Україні проводиться призовна кампанія громадян на строкову військову службу до Збройних Сил. А вже 10 жовтня Уманський об’єднаний військовий комісаріат відправив перших призовників, серед яких – п’ять юнаків з Уманського району: Михайло Осіпенко з с. Городецьке, Богдан Василенко з с. Дмитрушки, Віталій Карась із с. Текуча, Ігор Нижник із с. Старі Бабани, Анатолій Бахарєв із с. Іванівка. Вони пройшли медичну комісію та показали відмінні результати психічних і фізичних показників. Про це повідомляє прес-служба Уманської РДА.

Підтримати хлопців, в яких розпочинається новий етап життя, прийшов голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко. Він звернувся до них із напутнім словом, побажав опанувати військову спеціальність і на радість батькам повернутися здоровими та змужнілими чоловіками. Присутніх батьків та близьких строковиків Євгеній Михайлович запевнив, що "новобранці" відправлятимуться лише в навчальні центри, а потім у військові частини постійної дислокації, ніяким чином не задіюючись в зону бойових дій.

Також очільник району вручив призовникам годинники з українською символікою, які були придбані в рамках районної цільової програми "Призовна дільниця". А протоієрей, настоятель Свято-Покровської церкви Микола Соловей благословив юнаків на добрий шлях.

Як повідомляв сайт vikka.ua, перед новим призовом військові нагадали кількість ухилянтів і штрафів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x