додому Новини Черкащина На смілянському підприємстві Управління Держпраці виявило 119 порушень

На смілянському підприємстві Управління Держпраці виявило 119 порушень

0

Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області завершили планову перевірку дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки ПАТ "Науково-виробниче підприємство "Смілянський електромеханічний завод". Про це повідомляє прес-служба Управління.

Під час перевірки на підприємстві виявлено 119 порушень вимог законодавства. Зокрема не проведено навчання та перевірку знань посадової особи, яка проводить інструктаж працівників; не приведено у відповідність до вимог чинного законодавства інструкції з охорони праці; відсутня інформація про проведення технічного огляду та обстеження газопроводів та об’єктів системи газопостачання; не проведено чергове випробування рукавів для газового зварювання; не закріплено ізолювальні протигази індивідуально за кожним працівником.

Також не забезпечено встановлення визначених знаків безпеки; належну періодичність вимірювання потенціалів, аналізу корозійного стану підземного сталевого газопроводу; не проведено очищення вентиляційних систем у терміни, встановлені інструкціями з експлуатації тощо.

За результатами перевірки фахівці Управління провели нараду, на якій розглянули проблемні питання, заходи щодо усунення порушень та порядок інформування Управління про їх виконання. Керівництву ПАТ "НВП "Смілянський електромеханічний завод" рекомендовано розробити і провести інформаційно-роз’яснювальні заходи для відповідальних осіб та найманих працівників з метою недопущення порушень чинного законодавства та збереження життя і здоров’я працівників.

Як повідомляв сайт vikka.ua, прокуратура виявила порушення в міграційній службі Черкащини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version