НовиниНа Шполянщину пробуло вже 63 переселенці

На Шполянщину пробуло вже 63 переселенці

-

- Advertisment -

У Шполянському районі діє координаційний центр для роботи з переселенцями, який проводить роботу з надання допомоги в забезпеченні житлом, харчуванням, з виплати соціальних допомог і працевлаштування, звітують на сайті Шполянської РДА.

На сьогодні вже створено базу даних щодо наявності тимчасового житла в населених пунктах району: пропонується 20 житлових будинків в сільській місцевості, 40 місць в гуртожитку Васильківського ліцею. Зібрано інформацію щодо вакантних посад на підприємствах, розроблений план забезпечення харчуванням.

Забезпечити житлом та роботою на сьогодні пропонують підприємства: ТОВ "ЛНЗ – Агро" – 20 осіб (проживання в гуртожитку, працевлаштування на кукурудзяний завод), ТОВ "Агро-Шанс" (придбання житла для сім’ї з 4 осіб при умові працевлаштування в сільгосппідприємство), ФГ "Ольвія"-2 сім’ї (проживання та працевлаштування у господарстві), ТОВ "Агро-Прогрес" – 1 сім’я (проживання та працевлаштування).

З районного бюджету спрямовано кошти в сумі 10 тис. грн для надання матеріальної допомоги переселенцям. Проводиться робота з сільськими головами щодо надання матеріальної допомоги з сільських бюджетів.

Станом на 01.07.2014 в район прибуло 63 особи переселенців, з них з Автономної республіки Крим – 10 осіб, з Донецької та Луганської областей – 53 особи.

Нагадаємо, загалом в Черкаську область приїхало вже близько тисячі переселенців зі Сходу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x