НовиниНа різдвяні свята міліція охоронятиме 386 культових споруд

На різдвяні свята міліція охоронятиме 386 культових споруд

-

- Advertisment -

До 16 січня на Черкащині правоохоронні органи працюватимуть у посиленому режимі. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив в. о. начальника управління громадської безпеки управління МВС Богдан Возняк, інформує журналіст vikka.ua.

"Ми провели відповідну роботу з головами релігійних рухів. У нас є перелік релігійних закладів, де будуть проводитися сьогодні та взавтра відповідні заходи. Туди ми будемо залучати максимальну кількість особового складу, щоб люди могли нормально провести свої культові заходи та відсвяткувати Різдво", – розповів Возняк.

За словами в. о. начальника управління громадської безпеки, по наряду міліції працюватиме поблизу 386 культових споруд. За даними міліціянтів, заходи відвідають 172 тисячі громадян у 341 населеному пункті. Також патрульні наряди працюватимуть безпосередньо на вулицях міста.

У міліції попередили, що за використання піротехнічних засобів під час різдвяних свят, правопорушникам загрожує штраф за дрібне бешкетництво.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x