НовиниЧеркащинаНа ремонт дороги Матусівської ОТГ з держбюджету спрямують 1,3...

На ремонт дороги Матусівської ОТГ з держбюджету спрямують 1,3 млн грн

-

- Advertisment -

Днями відбулася зустріч представників ОТГ Матусіва та заступника голови Черкаської ОДА Дмитра Ляшова і керівника профільного Департаменту  будівництва Романа Бохіна.

За словами Бохіна, цього року буде забезпена проїздність автомобільною дорогою загального користування місцевого значення О 242013 //Н-16/ – Станіславчик/ – Матусів – Самгородок, пише пресслужба ОДА.

"Розуміємо, що це важлива дорога, яка веде до домівок селян. Але спрямувати 8,3 млн грн на цю ділянку дороги не зовсім раціонально, коли поряд є автошлях, який виконує важливе стратегічне й логістичне значення та має значно більших трафік автотранспорту: О 242008 /Т-24-01 Городище – Шпола – Новоукраїнка – Бобринець – Устинівка/ – Лебедин – Журавка – Капітанівка. Ця дорога з’єднує Черкаську та Кіровоградську області. Також вона веде до Лебединського монастиря. Важливо враховувати і маршрутний принцип, адже наш пріоритет – забезпечення проїзності до районних лікарень, опорних шкіл. Тож за державницьким підходом маємо ці кошти спрямувати на завершення робіт саме за напрямком Лебедин – Журавка – Капітанівка", – каже Роман Бохін.

За його словами, автомобільну дорогу загального користування місцевого значення О 242013 //Н-16/ – Станіславчик/ – Матусів – Самгородок включено до об’єктів поточного середнього ремонту 2020 року. Фінансування буде  за рахунок коштів з державного бюджету місцевим бюджетам, отриманих у 2019 році, на загальну суму 1,3 млн грн.

Щодо ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 242016 Бурти – Матусів в межах села Матусів, яка була включена для проведення на ній капітального ремонту. Ця ділянка при розподілі дорожнього фонду була ініційована для внесення Шполянською РДА та Шполянською ОТГ, але при проведенні обстеження комісія прийшла до висновку, що цьогоріч ця ділянка не потребує ремонту. На ній достатньо буде провести поточний дрібний ремонт за кошти експлуатаційного утримання.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах п’яний водії врізався в огорожу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x