додому Новини На реконструкцію черкаських доріг державного значення цьогоріч витратять 75 млн грн

На реконструкцію черкаських доріг державного значення цьогоріч витратять 75 млн грн

0

У Черкасах на ремонт доріг державного значення цього року виділили 75 млн грн, на ремонт доріг загального користування – 45 млн грн. Про це повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, передає УНН-Центр.

"Ще на 700 тис. грн вже оголошені тендерні закупівлі. Кошти будуть спрямовані на ремонт черкаського мосту, перших 43 км доріг у напрямку Черкаси–Золотоноша до кордону з Київською областю, та ремонт доріг між Смілою та Кам’янкою", – розповів очільник області.

Окрім того, на дорогах загального користування по області облаштовуватимуть майданчики для роботи пересувних пунктів габаритно-вагового контролю.

– Загалом ми визначили 11 таких майданчиків, аби проконтролювати всі напрями й не давати переповненим вантажівкам розбивати дороги, – пояснює голова Черкаської ОДА. – Також плануємо придбання вагових комплексів, якщо це не буде централізовано. Бо якщо взяти дорогу від так званого смілянського кільця до міста, яку ми торік поремонтували. Там уже є колійність, бо ніхто не контролює рух вантажівок.

Юрій Ткаченко запевнив, що правий проїзд траси Черкаси–Сміла відкриють цього року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дорогу на Черкащині ремонтують будівельним сміттям.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version