НовиниЧеркащинаНа ОВК в Черкасах приходили протоколи без підписів і...

На ОВК в Черкасах приходили протоколи без підписів і печаток (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкасах на окружну виборчу комісію № 195 ДВК масово привозили запечатані пакети з протоколами дільничних виборчих комісій без підписів членів ДВК та печатками комісій. Про це інформує обласна ОПОРА.

За словами спостерігача, окружна виборча комісія відправляла такі дільниці на доопрацювання. При цьому було зафіксовано, як деякі дільничні виборчі комісії почали проставляти підписи прямо у приміщенні ОВК, що заборонено законом.

На місце викликали викликав на місце працівників поліції та надав їм пояснення. Після прибуття правоохоронців голова ОВК додатково надала пояснення для дільничних комісій та запевнила, що пакунки без відповідних печатей та підписів будуть відправлятися на доопрацювання.

Зазначимо, згідно з частиною 7 статті 79 ЗУ "Про вибори президента України", перший і другий примірники протоколу дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці, а за наявності – і відповідні примірники протоколу з поміткою "Уточнений" запаковуються. На пакеті робиться напис "Протокол про підрахунок голосів", зазначаються номер територіального округу, номер виборчої дільниці, дата і час пакування, ставляться підписи присутніх членів дільничної виборчої комісії та печатка комісії.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у "день тиші" поліції Черкащини надійшло 161 повідомлення про можливі порушення виборчого процесу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x