додому Новини Черкащина На одній із черкаських вулиць розпочали ремонт аварійної дороги (ФОТО)

На одній із черкаських вулиць розпочали ремонт аварійної дороги (ФОТО)

0

У Черкасах розпочали ремонт вулиці Волкова, дорожнє покриття на якій перебувало в аварійному стані. Про це повідомляє черкаських депутат від Партії вільних демократів Тарас Коломієць.

"Як депутат міської ради, з 2016 року неодноразово звертався щодо проведення ремонту дорожнього покриття по вул. Волкова, яке знаходиться в жахливому, аварійному стані. Ремонтні роботи не розпочиналися до сьогодні", − зазначив депутат міськради.

Він зауважив, що вулиця Волкова є невеликою, однак на ній розташовані важливі для містян установи: КНП "Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги"; ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров’я України" та Пункт тимчасового базування швидкої допомоги.

Так, у неділю, 26 травня, на ділянці дороги розпочали роботи з фрезерування, знімання пошкодженого верхнього шару асфальтного покриття. На деяких ділянках вулиці були настільки глибокі ями, що було пошкоджено основу дорожнього покриття.

"На даному етапі передбачено поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Волкова, а не капітальний, як планувалося раніше. Однак, поспілкувавшись з представниками підрядної організації, отримав певні гарантії, що ремонт дороги буде виконано максимально якісно. Також заплановано ремонт паркувального майданчику поліклініки. До речі, ремонт вулиці Волкова, частково розвантажить рух транспорту по бульвару Шевченка", − зауважив Тарас Коломієць.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині продовжують ремонт дороги міжнародного значення.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version