НовиниЧеркащинаНа обході Умані завершують вкладати верхній шар асфальтобетону (Фото)

На обході Умані завершують вкладати верхній шар асфальтобетону (Фото)

-

- Advertisment -

На обході міста Умань на ділянці км 543+396-км 550+833 автодороги міжнародного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка проводяться роботи з поточного середнього ремонту.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

Цього тижня закінчуються роботи із влаштування верхнього, фінішного шару асфальтобетонного покриття на основному проїзді. Вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття влаштовано на всій протяжності ділянки, що ремонтується. Працівниками підрядної організації виконують роботи із відсипання та укріплення узбіччя, влаштування прикромкових лотків, асфальтобетонного покриття тротуарів, бордюрного огородження та з’їздів з автодороги.

Роботи з відновлення дорожнього покриття на об’єкті було розпочато 10 квітня 2020 р. Загальна протяжність всієї ділянки виконання робіт складає 7,437 км.

У межах поточного середнього ремонту ділянки автодороги М-12 буде проведено комплекс робіт: регенерація конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодний ресайклінг, укріплення узбіччя та влаштування водовідведення з проїзної частини автодороги, улаштування основи дорожнього одягу, влаштування додаткових смуг, влаштування дорожнього одягу та з’їздів з дороги з двох шарів асфальтобетону, влаштування нових посадкових та зупинок, влаштування освітлення, влаштування дорожньої розмітки та знаків.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, транспортні коридори Черкащини відновлюються.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x