НовиниЧеркащинаНа обласному святі в Черкасах відзначили найкращих у спортивній...

На обласному святі в Черкасах відзначили найкращих у спортивній галузі (ФОТО)

-

- Advertisment -

Найкращих у спортивній галузі за результатами 2018 року відзначили на Черкащині. Обласне свято "Спортивне сузір’я" вже традиційно наприкінці лютого об’єднує усіх причетних. Найрезультативніших вітали обласні та міські владці, представники провідних спортивних організацій Черкащини, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Визначали найефективніших у 19 номінаціях. Незалежне журі обирало кандидатури комісійно на підставі зароблених спортсменами, федераціями, школами упродовж минулого року балів на змаганнях обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Організовують свято обласне управління у справах сім’ї, молоді й спорту, відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області та Центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

"Нині підбиваємо результати роботи черкаської спортивної родини за 2018 рік, – зазначив заступник очільника області Костянтин Омаргалієв. – Як бачимо, минулоріч спрацювали ефективно. Вдячний тренерам, спортсменам, керівниками федерацій. Вони – справжні бійці. Знаючи спорт зсередини знаю, що виховати ефективного спортсмена – велика робота. Вона починається зі спортивної культури в родині. Далі вже до роботи береться тренер. Упродовж років він вкладається у розвиток спортсмена, аби той зміг показати найкращі результати, на які здатен".
 

Він зазначив, що робота усіх є однаково важливою для результату, який спортсмени області приносять до скарбниці області й України. Ці перемоги – найкраща промоція нашої держави, переконаний посадовець.

"Від імені очільника області та себе особисто вдячний тренерам та спортсменам, які здобули перемоги на ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх: тренерам Михайлові Гуленку та Ірині Надюк, Іванові Тищенку й Назару Чепурному, – додав заступник. – Вони своєю роботою прославили Україну на цих міжнародних змаганнях. З боку влади запевняю, що ми не зупинятимемося, й надалі підтримуватимемо спортивну галузь, працюватимемо над розбудовою інфраструктури, покращенням матеріально-технічної бази, забезпеченням інвентарем, підвищенням обласних спортивних стипендій. Ці зміни відчутні, і, хоч процес перетворень не швидкий, не зупинятимемося й працюватимемо ще наполегливіше".
 

Як повідомляв сайт vikka.ua, стрілок із Черкащини виборов "срібло" у командному заліку Кубку світу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x